Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Adana'da İletişim Günleri

11 Mayıs 2013 Cumartesi günü yayınlandı ÇEP Anadolu İletişim Meslek Lisesinde gerçekleşen ‘İletişim Günleri’ etkinliğinde gazeteci ve televizyoncular öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

İletişim Günleri etkinliğinin sabahki bölümünde Radyo Televizyon Gazeteciliği tartışıldı. Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İletişim Fakültesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Nükhet Ergec'in moderatörlüğünde gerçekleşen oturumda Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, TRT Bölge Müdürü Halil Kahveci, Koza TV Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Sekin birer konuşma yaptı.
Öğleden sonra gerçekleşen Gazetecilik konulu oturuma ise Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurçay Türkoğlu, AA Bölge Müdürü İsa Sansar, İHA Bölge Müdürü Adnan Kulak ve Habertürk Gazetesi Muhabiri Utku Sağılır konuşmacı olarak katıldı.

Panelin moderatörlüğünü yapan ÇÜ iletişim Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Türkoğlu, iletişim eğitiminin uygulamayla başladığını ve var olan eğitimin daha iyi olabilmesi için daha çok çalışılması gerektiğinin anlattı

Etkinlik kapsamında haber, fotoğraf, kısa film, belgesel, röportaj dallarında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

Ayrıca, öğrencilerin çektiği ödüllü fotoğraflar da düzenlenen sergi ile davetlilerin beğenisine sunuldu.
Okul Müdürü Uğur Özen, etkinliğe katılan konuşmacılara teşekkür plaketi verdi


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı