Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Didem Tuncay'a ziyaretçi akını

8 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’ne yapılan canlı bomba saldırısında yaralanan gazeteci Didem Tuncay’ı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında gazetecilerin sorularına cevap veren Bakan Müezzinoğlu, “Sizlerin bir arkadaşınız, meslektaşınız Didem’e acil şifalar diliyorum. Ailesi ile görüştük, oldukça sağlıklı bir tedavi sürece gelişti. Yaralandığı günden itibaren günlük bilgilerini aldım. Yarın bir göz ameliyatı planlanıyor. Ondan sonraki süreçte de inşallah bizlerin arasına, ailesine dönmüş olacak. Bundan sonraki süreçte tıbbi tedavisi hızla tamamlanacak” dedi.

Didem Tuncay’ın taburcu olma süreciyle ilgili bilgi veren hastane yöneticisi Prof. Dr. Nurullah Zengin, “Yarın planladığımız operasyon daha önceden planladığımız, göze yönelik bir operasyon olacak. Hafta sonunu burada geçirecek. Taburcu olmasının kesin günü belli değil. Ama tüm bu tedavi süreçleriyle önümüzdeki hafta içinde bekliyoruz. Görme fonksiyonu kaybı söz konusuydu. Şekil bütünlüğüne yönelik bir ameliyat olacak” diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı