Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

KEİ Bakanlar Toplantısı

16 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen “Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) 27. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı” başladı.

Adile Sultan Sarayı’nda Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen “KEİ 27. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı” KEİ üyesi ülkelerin Dışişleri Bakanları ile Gözlemci ve Sektörel Diyalog Ortağı ülke ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla başladı.

Açılış konuşmasını yapan Bakan Davutoğlu, “Genellikle Avrupa yakasında buluşuyoruz. Bu sefer özellikle burada buluşmayı tercih ettik, size başka tarihi yerlerimizi göstermek için. Burası tarihi yapılarımızdan biri. Dışarıdan iki köprüyü birden görebiliyorsunuz. İstanbul sadece bizim değil tüm Karadenizli ve Avrupalıların şehri” dedi.

Öte yandan toplantıda güncel küresel ve bölgesel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulacağı öğrenildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı