Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Siyasi partilerde bayramlaşma

27 Ekim 2012 Cumartesi günü yayınlandı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin "CHP, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmayarak alternatif bir yürüyüş yapacakmış. Bu alternatif yürüyüş neye benziyor biliyor musunuz? BDP'nin alternatif cuma namazlarına benziyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin 'CHP, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmayarak alternatif bir yürüyüş yapacakmış. Bu alternatif yürüyüş neye benziyor biliyor musunuz? BDP'nin alternatif cuma namazlarına benziyor ' dedi.

Şahin, partisinin Karabük İl Başkanlığı tarafından Öğretmenevinde organize edilen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, her yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının Ankara'daki Hipodromda halkın katılımı ile yapıldığını hatırlattı.

CHP'nin bu yıl bu kutlamalara katılmayarak 'birtakım yandaş örgütlerle ' eski TBMM'nin önünden Anıtkabir'e kadar yürüyeceğini ve bunun adına da 'Seferberlik Yürüyüşü ' dediğini aktaran Şahin, şöyle konuştu:

'CHP, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmayarak alternatif bir yürüyüş yapacakmış. Bu alternatif yürüyüş neye benziyor biliyor musunuz? BDP'nin alternatif cuma namazlarına benziyor. Arkadaşlar savaşa mı gidiyoruz, nereye seferberlik ilan ettiniz? BDP'nin alternatif bayram namazlarına benziyor. BDP bölücü bir partidir. Camiye gitmez, güya bir imamın arkasında namaz kıldılar. Bölücülüğün daniskasıdır. BDP bunu yapabilir. Siz eski bir partisiniz, cumhuriyeti kurduğunuzu iddia eden bir partisiniz. Böylesine bölücü bir tavır sergilemek size yakışır mı? CHP'ye sesleniyorum. BDP ile paralel bir çizgiye gelmek cumhuriyet noktasında bölücülük yapmak size yakışıyor mu? CHP'li yöneticileri bir kez daha düşünmeye, ne yaptıklarının farkında olmaya davet ediyorum. Cumhuriyet'e böyle sahip çıkılmaz, hizmetle sahip çıkılır ' diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı