Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Adli Yıl Başladı

4 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı Zonguldak’ta, çeşitli hırsızlık olaylarına karışan ve şehirlerarası yolcu otobüsünde hırsızlık yapan 4'ü kadın 5 kişi yakalandı.

Bursa'dan hırsızlık amacıyla yola çıkan Nail B. (48) idaresindeki 16 LHB 84 plakalı otomobille Sultan Ö. (18), Asya T. (17), Gönül Y. (16) ve Şirin E. (28) Kdz. Ereğli İlçesinde bir düğüne geldi. Beş kişi, düğünde gelin ve damadın akrabası süsü vererek bir davetlinin çantasını çalarak olay yerinden uzaklaştı. Olay Sonrası düğün salonunda yapılan incelemede belirlenen plaka ve eşkal tüm polis merkezlerine gönderdi. Zanlılar, Zonguldak’a gelerek şehirlerarası otobüs terminalinde yolcu gibi davranıp otobüste bulunan bir yolcunun sırt çantasını çaldı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri ise, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. En Son Çaycuma’da hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen zanlılar, Bartın'da polis tarafından yakalandı. Zonguldak'a getirilen zanlılar, cumhuriyet savcısına ifade verdikten Sonra tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edildi. 5 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı