Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ardahan'da merada golf

2 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı Ardahan’da havaların ısınmasının ardından golf antrenmanları hayvanların otlatıldığı merada başladı.

Meralarda golf oynayan öğrenciler, elde ettikleri başarılara yeni halkalar eklemek için harıl harıl çalışıyorlar. Golf antrenörü Tarkan İli, İstanbul'da 21-23 Nisan tarihlerinde düzenlenecek turnuvaya 9 kişilik ekiple katılacaklarını söyledi.

Burada sporun var olması demek çocuklarımızın her türlü kötü alışkanlık ve her türlü suistimalden uzak durmaları anlamına geleceğini ifade eden İli, şunları kaydetti: "Havaların ısınması ve karların erimesiyle beraber antrenmanlarımıza start verdik. Yaklaşık 15 gündür meralarda çalışmalarımıza başladık. Nisan ayının 21-23’ü itibari ile Türkiye şampiyonasının yıldızlar ayağı olan İstanbul bölgesindeki ilk iki turnuvamıza iştirak edeceğiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugünde çok güzel bir hava ve çocuklarla bu sıcak havada antrenmanımızı yapıyoruz. Malumunuz Ardahan da 8 yıl içerisinde Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulunun bizlere tanımış olduğu imkan ve fırsatlarla Ardahan’da golf eğitimimize başladık ve bugüne kadar devam ediyoruz. Burada çocuklarımız hafta sonlarını bir zaman kütüphane ve etütte değerlendirip geriye kalan zamanlarını gelip burada çalışmalarımıza katılıyorlar. Burada sporun var olması demek çocuklarımızın her türlü kötü alışkanlık ve her türlü suistimalden uzak durmaları anlamına gelecek. Ardahan gibi 20 bin nüfusluk şirin ve güzide bir ilimizde Golf sporunun var olması gerçekten yabancı basınının da dikkatini çekti. Dolayısıyla bu süreç içerisinde birçok şampiyonluklar, ikincilik, üçüncülük, kupalar ve katıldığımız turnuvalarda başarılarımız oldu." Golfe 9 yaşında başlayan 12 yaşındaki Alişan Bulut ise, 3 yılda büyük ilerleme kaydettiğini katıldığı turnuvalarda iyi dereceler elde ettiğini ve golf sporunu çok sevdiğini ifade etti.

Bulut, bu sporu yapmamızda imkan tanıyan herkese teşekkür etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı