Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Meclis güvencesi talepleri

28 Mart 2013 Perşembe günü yayınlandı TBMM Başkanı Cemil Çiçek, “Çözüm sürecinin muhatabı hükümettir.Görüşmeler hükümet tarafından yürütülüyor.” dedi.

Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) 2. Kamu Etiği Kongresi öncesinde gazetecilerin çözüm süreci ile ilgili sorularını cevaplayan Cemil Çiçek, PKK’lıların sınır dışına çıkması ile ilgili olarak meclise gelip gelmeyeceği hakkında bilgisi olmadığını kaydetti.

Çiçek, bilmediği konu hakkında değerlendirme yapmasının doğru olmayacağını ifade etti.

Hükümetin çözüm süreci ile ilgili olarak gereği neyse yapacağını dile getiren Çiçek, “Biri ihtiyaç duyuyor diye bir başkası ihtiyaç duymuyor olabilir. Bu soruları hükümete ve hükümetten de sadece yetkili kişilere sorarsanız süreç daha sağlıklı gider. Herkes farklı farklı açıklama yapıyor. Bilgiye göre değil tahminlerine göre açıklama yapılıyor. Bu iş bilgi ile yürütülmesi gereken bir iştir. Bu işi bilenlerin sayısı da zaten sınırlı durumdadır. Benim bu konu hakkında fazla bilgim yok bilmediğim konu hakkında fazla konuşmasam iyi olur.” şeklinde konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı