Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Polis Haftası

7 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı Türk Polis Teşkilatı’nın 167. Kuruluş Yıldönümü sebebiyle, yunus motorize ekipleri E-5 Karayolu’nda gösteri yaptı.

Eyüp’teki Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği’nde toplanan motorize ekipler, burada hazırlıklarını tamamladı. Motosikletli ekipler daha sonra E-5 Karayolu’na çıkarak halde tur attı. Motorize timlerin geçişini vatandaşlar ilgiyle izledi. Motosikletli Polis Timleri Komiseri Ender Bahar, motorize ekiplerin 1993 yılından beri İstanbul’da görev yaptığını, suç öncesi ve sonrası etkin olarak rol aldığını söyledi.

Yunus timlerine bağlı 10 kadın polisten Duygu Kanday ise, “Bir bayan olarak yunuslarda çalışmak çok güzel. İlk önce zorlanmıştım ama alıştım. Ekip arkadaşlarımızla göreve çıktığımızda her türlü olaya müdahale edebiliyoruz. Suçlularla mücadelede bayan olarak değil, bir polis memuru olarak davranıyorum.” dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı