Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Pozantı Cezaevi'ndeki İddialar

7 Mart 2012 Çarşamba günü yayınlandı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'bazı şehirlere bomba yerleştirildi' iddialarını değerlendirdi.Bahçeli, "MİT eski müsteşar yardımcısının dile getirdiği, metropollere PKK tarafından yerleştirilen ve vatandaşlarımızı vahşice öldürmeye ayarlı bombalar hangi şehirlerimizdedir?" dedi.

Partisinin grup toplantısında son günlerde İstanbul ve Ankara'da meydana gelen patlamalara yer veren Bahçeli, Oslo'da yapılan görüşmede MİT 'in emekli olmuş müsteşar yardımcısının bazı şehirlere bombaların yerleştirildiğini söylediğini belirterek, 'MİT eski müsteşar yardımcısının dile getirdiği, metropollere PKK tarafından yerleştirilen ve vatandaşlarımızı vahşice öldürmeye ayarlı bombalar hangi şehirlerimizdedir? Bu konuda bir tedbir alınmış, failler yakalanmış mıdır? Sayın Başbakan buna cevap vermelisin. ' dedi.

Adıyaman 'daki evlerin kapılara işaret konulmasının tehlikeli, provokasyon ihtimali yüksek olduğunu belirten Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı 'nın, ev işaretlenmesinin çocuk işi olduğunu açıklamasını eleştirdi. Bu açıklamanın tatmin edici olmadığını aktaran Bahçeli, 'İşaretlemeler çocukça bir iş olsa bile yine de konunun üzerine gidilmeli, varsa arkasındaki azmettirici unsurlar, kavga bekleyen mihraklar ortaya çıkarılmalı ve katiyen hafife alınmamalıdır. Eline tutuşturulan suç aletleriyle sokakları, caddeleri savaş alanına çeviren, polisi taşlayan çocukların arkalarında kimlerin durduğu ve nasıl yönlendirildikleri herkesin malumudur. ' diye konuştu.

Diyarbakır İçkale 'de yapılan kazılarda ortaya çıkan kemiklerle ilgili açıklama yapan Bahçeli, bunların AK Parti ile BDP tarafından istismar edildiğini öne sürdü. Kemiklerin asrı aşan mazisi bulunduğunu söyleyen Bahçeli, bu konuda Başbakan Erdoğan'dan özür beklediklerini kaydetti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı