Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Cumhurbaşkanı Gül TOBB'da Haberi 

31 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 60.kuruluş yılı dolayısıyla TOBB Bahçesi'ne çınar ağacı dikti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, katıldığı TOBB Yönetim Kurulu Toplantısı'nın ardından cuma namazını TOBB Soysal Tesisleri'nde kıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile yemek yiyen Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra TOBB bahçesinde çınar ağacı dikti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TOBB'un 60. yılı olması nedeniyle '60. Yıl Çınarı'nı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu üyeleri ve konsey başkanları ile birlikte dikerken, dikilen çınarın dibine ise cam şişe içinde bir not atıldı. Şişe içindeki notta ise, "TOBB Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında, TOBB'un kuruluşunun 60. yılı anısına T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül tarafından dikilmiştir" yazdığı öğrenildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı