Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Milli 'Servet'

11 Ağustos 2012 Cumartesi günü yayınlandı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İzmir Foça'da 1 şehit verdiğimiz hain saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Gül, 'Böyle mübarek bir ayın mübarek bir gününde sivil, görevli ayırt etmeden böyle bir şey yapanların, nasıl birileri olduklarını sadece biz değil' dedi.

Abdullah Gül, Foça'da PKK terör örgütünün askeri aracın geçişi sırasında yola döşediği mayınla ve ardından ateş açarak askerlerimize saldırmasıyla ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Gül, 'Terörle olan mücadelede her türlü meşrutiyetimiz vardır, azimle bu mücadele yapılacaktır. Bütün yurt çapında terörle mücadele içindeyiz. Dün yaşadığımız olayda bunun bir göstergesidir. İzmir Foça'daki olay olduktan sonra suratli bir şekilde en üst tedbirler yine alınmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Böyle mübarek bir ayın mübarek bir gününde sivil, görevli ayırt etmeden böyle bir şey yapanların, nasıl birileri olduklarını sadece biz değil, bütün dünya görmüştür. ' dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı