Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Cenaze Aracında Sevkiyat

3 Ağustos 2012 Cuma günü yayınlandı Şanlıurfa’da 3 ayrı yerde esrar kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonlarda, toplam 165 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirilirken, olaya karışan 8 kişi gözaltına alındı.

Cenaze aracında esrar kaçakçılığı yapan bir kişi ise, gazeteciler tarafından sorulan soruya “Ölüyü kurtarırız dedik ama kurtaramadık, cenaze biz olduk biz” diye cevap verdi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa-Diyarbakır yolu üzerinde uygulama yapan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır istikametinden İzmir istikametine gitmekte olan M.S. yönetimindeki 35 AP 8333 plakalı özel bir şirkete ait cenaze aracını durdurarak arama yaptı.

Ekipler, cenaze aracı içerisinde yaptığı aramada, 110 kilo esrar maddesi ele geçirdi. Olaya karışan cenaze aracı sürücüsü M.S. ile yanında bulunan S.B. ile cenaze aracına öncülük eden Y.E., H.D. ve F.D. gözaltına alındı. Bunun yanı sıra kaçakçılık ekipleri, aynı gün içerisinde yaptıkları uygulamada, iki otomobilde daha arama yaptı. Yapılan aramalar sonucunda toplam 55 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirdi. Olaya karışan Y.Y., S.A. ve M.H. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 8 kişi ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan 8 şahıs, haklarında düzenlenen kaçakçılık suçundan adliyeye sevk edileceği sırada ekip otosuna bindirilirken, gazetecilerin 'neden başka araçta değil de cenaze aracında sevkıyat yapıyordunuz' sorusuna zanlı, “Ölüyü kurtarırız dedik ama kurtaramadık, cenaze biz olduk biz” diyerek cevap verdi. Şahıslar daha sonra haklarında düzenlenen “esrar kaçakçılığı” suçundan adliyeye sevk edildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı