Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İstanbul'da Kandil Coşkusu

18 Haziran 2012 Pazartesi günü yayınlandı Eski Diyanet İşleri Başkanı Tayyar Altıkulaç, Uluslararası Türkçe Olimpiyatları için Türkiy'ye gelen dünya çocuklarının Mirac Kandili'nde okuduğu naat ve ilahilerden övgü ile söz etti.

Altıkulaç, çocukların mükemmel bir performans ortaya koyduğunu, mübarek geceye anlam kattıklarını vurguladı.10. Uluslarası Türkçe Olimpiyatları için dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye gelen çocuklar, Mirac Kandili'ne seslendirdikleri ilahilerle renk kattı. İstanbul Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Naat Gecesi'nde buluşan çocukları dinlemeye gelen eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Tayyar Altıkulaç, organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Altıkulaç, "Muhteşem bir geceydi. Bu geceyi organize edenlere ve bize bu ziyafetleri sunanlara teşekkür etmemiz gerekiyor. Öğrencilerin performansı mükemmeldi. Onlara emek verenlere, onları yetiştirenlere, onları bizlerle buluşturanlara şükran borçluyuz. Mirac Kandili demek ki bu şekilde de kutlanabiliyormuş. Anlamlı güzel bir geceydi. Tekrar tekrar tebrik ediyorum, organizasyonu başaranları ve bu geceyi bize yaşatanları." dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı