Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Mobeselerden Kaçmadı

15 Mayıs 2012 Salı günü yayınlandı Adıyaman'da meydana gelen bazı trafik kazaları, MOBESE kameraları tarafından görüntülendi.

Adıyaman'da kavşaklarda yaşanan bazı kazalar, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasına yerleştirilen MOBESE kameralarına yansıdı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Nisan ve Mayıs aylarında Mobese kameralarına yansıyan 4 tane trafik kazasının görüntüsünü basına dağıttı.

Adıyaman DSİ kavşağında seyir halindeki bir aracın kırmızı ışıkta durması ile arkadan gelen Motosikletin hızla otomobile çarpması, Emniyet Müdürlüğü önünde seyir halindeki otomobilin orta refüjlere çarparak durması, Karayolları kavşağında bir Tırın bir otomobili metrelerce sürüklemesi ve Adıyaman Valiliği önünde bulunan ışıklarda yaşlı adamın bisikletle kırmızı ışıkta geçmesi sonucunda bir otomobilin çarpması kameraya yansıyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı