Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Kılıçdaroğlu ve Bahçeli anlamıyor'

8 Mayıs 2013 Çarşamba günü yayınlandı Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avrupa Birliği süreciyle ilgili olarak, “Norveç gibi bu süreci tamamlarız ve halkımız referandumda üye olmama yolunda bir tercih ortaya koyarsa üye olmayabiliriz” dedi.

Bakan Bağış, Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde (MOSB) konuşmacı olarak katıldığı “Çözüm Süreci ve Avrupa Birliği” konulu konferansın sonunda işadamları ve sanayicilerinin sorularını yanıtladı. İşadamlarının AB sürecine ilişkin sorularını cevaplayan Bakan Bağış, Türkiye'nin eksiklerine rağmen AB'ye üye olabileceğini ya da İngiltere gibi veto edilebileceğini vurgulayarak, "Norveç gibi bu süreci tamamlarız ve halkımız referandumda üye olmama yolunda bir tercih ortaya koyarsa üye olmayabiliriz. Onun kararını bugün vermek durumunda değiliz. O kararı vakti geldiği zaman milletimiz karar verecek” dedi.

BİRİLERİ BU TEKERE ÇOMAK SOKMAK İSTEYEBİLİR
Terör örgütü PKK'nın sadece terör örgütü değil, muazzam bir rant şebekesi olduğunu ifade eden Bağış, sözlerine şöyle devam etti: "Belki sizin sanayi bölgeniz kadar para kazanan kirli bir çete. Bunun uyuşturucu işleri, taşeron işleri, insan kaçakçılığı var bir de bunlara göz yumanların rantı var. Bu rantı kaybetmek istemeyen örgüt içinde ve dışında göz yuman çevreler var. Birileri bu tekere çomak sokmak isteyebilir. Uyanık olmamız lazım. Provokasyonlara prim verilmemesi lazım. Tuzaklara dikkat etmememiz lazım."


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı