Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'18. Zoom Yarışması' ödül töreni yapıldı

3 Mayıs 2013 Cuma günü yayınlandı Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından düzenlenen ödül gecesinde İhlas Haber Ajansı kameramanı Musa Erdoğan "Alkol Kana Karıştı" başlıklı görüntüsüyle ödüle layık görüldü.

Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve en iyi haber görüntülerinin ödüllendirildiği "18. Zoom Uluslararası Yılın En İyi Haber Görüntüleri Yarışması" ödül töreni gerçekleştirildi.

Ankara Swiss Otel'de gerçekleştirilen görkemli geceye TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Celal Çevirgen ve bir çok basın mensubu ile davetli katıldı.

Gecenin sunuculuğunu TV 8 Ankara Temsilcisi Erkan Tan yaparken, "Kameralara Takılanlar" bölümünde ekrana yansıtılan birbirinden ilginç haber görüntüleri davetlilerden büyük alkış aldı. Suriye'de Beşar Esad'ın askerleri tarafından rehin alınan ve 90 zindanda kalan Gazeteci Cüneyt Ünal da ödül aldı. Ayrıca Ankara'da görevini yaparken başından kurşunla yaralanan Bilal Oflaz da ödüle layık görüldü.

Cüneyt Ünal ise ödülünü kendisiyle birlikte Suriye'de esir düşen ve henüz kendisinden haber alınamayan Başar Kaddumi için bu ödülü aldığını söylerken, Sunucu Erkan Tan ise Kaddumi'nin de sağ salim Türkiye'ye dönmesi için dua etti.

İHA KAMERAMANI MUSA ERDOĞAN DA ÖDÜLÜNÜ ALDI

Gecede ödül alan isimler arasında ise İhlas Haber Ajansı'nın Ankara Haber Merkezi'nde görev yapan Kameraman Musa Erdoğan da yer aldı. Yılbaşında çektiği ve gençlerin birbirini bıçakladığı görüntülerden oluşan "Alkol Kana Karıştı" rumuzlu görüntüsüyle 'Mansiyon' dalında ödüle layık görülen Musa Erdoğan, ödülü Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin'in elinden aldı.

Kürsüye geldiğinde ödül için teşekkür eden İHA kameramanı Musa Erdoğan, ayrıca Fenerbahçe'nin maçı için de "İnşallah 2-1 kazanarız" deyince salondakilerden büyük alkış aldı. Musa Erdoğan'ı bu özel gecede ise İHA Ankara Temscilcisi Batuhan Yaşar ve mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Gecede Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de ödül verirken, ödül verme işleminin ardından sahnede bulunan bir kamerayı eline alarak davetlileri görüntüledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı