Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bağış 'Bahçeli hedef gösteriyor'

22 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, sosyal medyadaki 'T.C.' kampanyasıyla ilgili açıklama yaptı.

AB Bakanı Egemen Bağış, sosyal medyadaki 'T.C.' kampanyasıyla ilgili ''Bunlar birilerinin provokasyon çabaları. T.C. hepimizin ortak paydası. Bu konuda güvence biziz zaten'' diye konuştu.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, çözüm süreciyle geldiği Şanlıurfa'da ilgili NTV'nin sorularını yanıtladı.Şanlıurfa'da çözüme büyük destek olduğunu söyleyen Bağış, ''Şanlıurfa'nın kardeşlik dokusu Türkiye'nin geneline yayılıyor'' diye konuştu.

Muhalefeti de eleştiren Bağış, ''MHP ve CHP kardeşlikten rahatsız oldu, bu vatanseverlikle bağdaşmıyor. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli'yi akıllarını başına toplamaya çağırıyorum. 'Türkiye'de çözüm istiyoruz, kardeşlik istiyoruz' desinler, çözüm önersinler, çomak sokmasınlar'' dedi.

Bağış, sosyal medyadaki T.C. kampanyasıyla ilgili ise şöyle konuştu:

''Bunlar birilerinin provokasyon çabaları. T.C. hepimizin ortak paydası. Bu konuda güvence biziz zaten. Çözüm süreci de anayasadaki kardeşliğin teminatı.''


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı