Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Muhalefetin tepkisi sürüyor

4 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, akil insanlarla ilgili isimlerin Meclis’te oluşturulması gerektiğini belirterek, "Bu, 'onun sevdiği adam’, ‘bunun sevdiği sanatçı’, ‘onun sevdiği yazar' şeklinde bir seçim yapılmış.

Allah kolaylık versin." dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Akil İnsanlar Heyeti ile ilgili bir soru üzerine Onur, görev tanımı yapılmadan isimler üzerinden konuşulmasının yanlış olduğunu, isimler konusunda da henüz bir netlik bulunmadığını aktardı. Onur, ''Bu kadar ciddi, önemli, hassas bir süreçte, önce bu akil adamlar ne yapar, kime bağlı olur, ne kadar bağımsız çalışır? Bunun görev tanımı, eylem planı yapılmalı. Bu Meclis’te yapılacaktı. Sonra bu eylem planına uygun isimler, Meclis'te oluşturulacaktı. Bu, 'onun sevdiği adam’, ‘bunun sevdiği sanatçı’, ‘onun sevdiği yazar' şeklinde bir seçim yapılmış. Allah kolaylık versin. Anladığım kadarıyla Başbakan talimat verecek, ülkeyi gezecekler. Ama ülkenin, gazetelerinde yazdıkları odalar kadar sıcak ve rahat olmadığını, film setleri kadar suni ve parlatılmış dünyalar olmadığını görürler diye umuyorum." diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı