Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Nefes kesen gösteri

29 Nisan 2012 Pazar günü yayınlandı Türk Hava Kuvvetleri Gösteri Timi Türk Yıldızları ve Solo Türk Bodrum semalarında gösteri yaptı. Gösteriyi binlerce kişi izledi.

Türk Hava Kuvvetleri gösteri timi Solo Türk ve Türk Yıldızları Bodrum Kumbahçe semalarında gösteri yaptı. Gösteriyi binlerce vatandaş Kumbahçe plajından, Antik Tiyatro'nun önünden ve değirmenlerden izledi. Yaklaşık 1 saat süren gösteriyi izleyen vatandaşlar Türk pilotlarını uzun süre alkışladı.ayrıca Bodrum'da gerçekleştirilen gösteride solo türk ve türk yıldızları ilk kez birlikte şov yaptı.

Gösteriye ilk olarak Solo Türk Başladı. Türk Hava Kuvvetleri bünyesinde 2011 yılında kurulan Solo Türk F 16 uçağıyla tek kişilik bir gösteri gerçekleştirdi. F16 savaş uçağının limitlerini zorlayarak gerçekleştirilen gösteride birbirinden zor hareketler yaptı. Solo Türk'ü izleyen vatandaşlar gösteri sonunda pilotu uzun süre alkışladır. Bodrum sahilleri komple dolarken gösteri sırasında Bodrum sokakları bomboş kaldı.

Solo Türk'ün ardından Türk Yıldızları gösterisi gerçekleştirildi. 7 uçakla gerçekleşen gösteride pilotların birbirine uyumlu hareketleri izleyicileri büyüledi.
Gösteriyi izleyenler arasında Bodrum'lu Türk Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgenerali Mehmet Erten, Muğla Valisi Fatih Şahin, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yer aldı.

Vatandaşlar ise gösteriyi çok beğendiklerini ifade ederek Şenay Özay adli bir vatandaş 'böyle bir gösteriyi hayatımda ilk kez izliyorum. İyiki de Türk olarak doğmuşum, Türklüğümle gurur duyuyorum. Muhteşem bir gösteriydi çok duygulandım. 'dedi.

Bu arada Geçlerimiz ayda Türk Yıldızları Filo Komutanlığında görev yapan ve filoya yeni katılan yüzbaşı Ümit Özer'in şehit olmasının anısına türk yıldızları gökyüzüne ise kalp cizdi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı