Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Çaycuma'daki köprü faciası

24 Nisan 2012 Salı günü yayınlandı Zonguldak Çaycuma ilçesinde Filyos Çayı üzerindeki köprünün çökmesi sonucu suya düşerek kaybolan ve dün cesedi bulunan Ali Rıza Kaya (66)'ın cenazesi toprağa verildi.

Ali Rıza Kaya'nın cenazesi, yakınları tarafından Çaycuma Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Zonguldak merkeze bağlı Osmanlı köyüne getirildi.

Osmanlı Köyü Camii'ndeki cenaze törenine, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, olayda babası ve yeğenini kaybeden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Kaya'nın ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Refik Bulut tarafından kıldırılan cenaze namazında Kaya için helallik istendi. Ali Rıza Kaya’nın cenazesi kılınan namazın ardından köy mezarlığına defnedildi.1 HAFTA ÖNCE BURSA'DAN GELMİŞBu arada Bursa'da ikamet eden Ali Rıza Kaya'nın, olaydan bir hafta önce Zonguldak'a bağlı Osmanlı köyüne geldiği, olay günü de gezmek için Çaycuma'ya gittiği öğrenildi. Çaycuma'da 6 Nisan'da Filyos Çayı üzerindeki köprünün çökmesi sonucu suya düşerek kaybolan 15 kişiden 6’sının cesedi bulunmuş, dün ise Ali Rıza Kaya’nın cansız bedenine ulaşılmıştı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı