Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tatil için gitti, kazada öldü

5 Mart 2012 Pazartesi günü yayınlandı Tayland'ın Phuket adasında dün yerel saatle 18.00'da gerçekleşen trafik kazasında aralarında Türk Hava Yolları hostesi Nergis Tinç'in de bulunduğu 4 turist hayatını kaybetti.

Turist kafilesini taşıyan tur minibüsünün balık yüklü bir kamyonetle çarpışması sonucu THY hostesi Nergis Tinç'in Rus ve Ukraynalı oldukları tahmin edilen 3 turistle beraber hayatını kaybettiği kazada Nergis Tinç'in eşi Serkan Tinç'in kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı bildirildi. Serkan Tinç'in yanı sıra 4 kişinin daha hastaneye kaldırıldığı ve bunlardan 3'ünün durumunun kritik olduğu belirtiliyor. Tur minibüsü şoförünün olay sonrası koşarak kaçtığı tahmin edilirken kamyonetin şoförü olan 25 yaşındakiChamnan Dabkeaw, ambulans ve polis gelene kadar olay yerinde bekledi.

Tai Muang Polis Şefi Ratchapol Tamasak, kazada turist taşıyan minibüse kamyonetin yandan çarptığını belirterek 'Bundan dolayı yolcular hayatını kaybederken sürücü yaşıyor ' dedi.

Polis memuru Natchawat Damasul da iki aracın yüksek hızda gittiğini belirterek 'Sürücüler bir süre sonra araçlar üzerindeki hâkimiyetlerini kaybetmişler ve çarpışmışlar. Kazada 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı ' ifadesini kullandı.

Turistlerin günübirlik yaptıkları geziden Phuket'e dönerken geçirdikleri kaza, Phuket çevresindeki yolların güvenliğini tartışmaya açtı. Bölgede son 1 ayda gerçekleşen 3 kazada 14 kişi hayatını kaybetti. Bölgede hız sınırı kontrollerinin ve şoför eğitimlerinin gerçekleştirilmediği belirtiliyor. Aynı yolda 1 Şubat'ta gerçekleşen kazada 4 İsveçli turist hayatını kaybetmişti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı