Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yeni kollarıyla ilk defa

13 Mart 2012 Salı günü yayınlandı Türkiye'nin çift kol nakli yapılan ikinci hastası olan Atilla Kavdır ilk kez basın karşısına çıktı. Kavdır, " İlk yapacağım şey çocuklarımın ellerinden tutmak" dedi.

Akdeniz Üniversitesi 'nde çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır gazetecilerin karşısına çıktı.

Çok mutlu olduğunu söylerek söze başlayan Kavdır, 'Tüm hocalarıma ve hastane personeline, organ bağışından bulunan aileye, bana kan veren halkımıza içtenlikle teşekkürler ediyorum 'dedi.

Kendisine yapmak istediği ilk şey sorulan Kavdır, '23 senedir kolsuz yaşadım. Yıllar sonra tekrar kollarıma kavuştuğum için çok mutluyum. İlk yapmak istediğim şey, çocuklarımın ellerinden tutup gezmek. Tekrar motosiklet kullanmak istiyorum, araba kullanmak istiyorum 'diye konuştu.

Kavdır, başarız olunduğu için geri alınan bacaklarıyla ilgili bir soruya ise 'Geri alınan bacaklarım için hiçbir üzüntüm yok. Olmadı, olsaydı iyiydi. Ellerimin olması yeter bana 'diye yanıt verdi.

Sağlığının iyi olduğunu vurgulayan Kavdır, 'Kollarımı hissediyorum. Dokunulduğunda hissediyorum. Çok iyi durumdayım 'diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı