Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Çöp kamyonu kafeye girdi

10 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Fatih’te, sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu çöp kamyonu nargile kafeye girdi.

Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, kaza sırasında içeride bulunan vatandaşların büyük korku yaşadığı ve sağa sola kaçıştığı görülüyor.

Olay, 3 Mart Perşembe günü Koca Mustafa Paşa Mahallesi, Milli Müdafaa Caddesi 'nde meydana geldi. İşyeri çalışanlarından edinilen bilgilere göre, semt pazarının toplanmasının ardından Fatih Belediyesi 'ne bağlı temizlik görevlileri caddede çalışmaya başladı. Caddedeki çöp kamyonunun şoförü, sigara içmek için aşağı indi. Sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu çöp kamyonu bir anda hareket etti. Kamyonun üzerine doğru geldiğini gören bir ticari taksi sürücüsü, aracını geri geri sürerek kaçmayı başardı.

İçerisinde sürücüsü olmayan çöp kamyonu bir süre ilerledikten sonra Milli Müdafaa Caddesi 7 numarada bulunan nargile kafeye daldı. Kafe çalışanları ile müşteriler, duydukları büyük gürültüyle neye uğradıklarını şaşırdı. Deprem olduğunu zanneden vatandaşlar, panik ve korkuyla sağa sola kaçmaya başladı. Vatandaşlar, ilk şokun ardından çöp kamyonunun işyeri duvarına çarptığını anladı. Olay yerinde toplanan kalabalık, kamyonun sürücüsünün olmadığını görünce yeni bir şaşkınlık yaşadı.

İşyeri sahibi Cuma Bulu, kazanın televizyondaki maç yayınından sonra gerçekleştiğini, maç yayını sırasında olması durumunda can kaybı ve yaralanmanın olabileceğini söyledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı