Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Van'daki Kck operasyonu

30 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, bu sabah polis ekipleri tarafından düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda evinin arandığını belirterek, “Evdekilere, Cumhuriyet Savcılığı’na ifade vermek üzere gitmemi söylemişler” dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde KCK operasyonları kapsamında birçok adrese eşzamanlı operasyon düzenlenmişti. Operasyon kapsamında evi aranan Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, bazı toplantılar için bulunduğu Ankara’dan akşam saatlerinde uçakla Van’a geldi. Ferit Melen Havaalanı’nda kalabalık bir grup tarafından karşılanan Abi, sabah 05.30-06.00 arasında bir operasyon gerçekleştirildiğini hatırlattı. Abi, “Bu operasyon çerçevesinde benim de evimin arandığı haberini aldım. Bu haberi alır almaz Van’a dönme zorunluluğum hasıl oldu. Şu anda duyduğum kadarıyla 25-30 insanımız gözaltına alınmış durumda. Bunların arasında Çelebibağı Belediye Başkanımız da var. Durum bundan ibarettir” dedi.

Bir gazetecinin ‘Sizi de ifadeye çağırmışlar mı?’ sorusuna ise Sabri Abi, kendisine her hangi bir bilgi verilmediğini de ifade ederek, “Yalnız sabahleyin evimde yapılan aramadan sonra evdekilere Cumhuriyet Savcılığı’na ifade vermek üzere gitmemi söylemişler” diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı