Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İdlib'e bomba yağdığı anlar

1 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı Suriye'nin İdlip kentine bağlı Harim kasabasında, Esed güçleri ile muhalifler arasındaki çatışmalar sürüyor.

Harim kasabasında dün geceden sabah saatlerine kadar çatışmalar yaşanırken, bölgeden zaman zaman yükselen dumanlar Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı Beşaslan köyünden de görülüyor.

Suriye ordusunun kontrolünde olan Harim'deki çatışmalar ve top sesleri, kasabanın karşısındaki Beşaslan köyünden duyuluyor.

Çatışmalarda yaralanan 12 Suriyeli, yakınları tarafından Beşaslan köyü sınırından Türkiye'ye getirildi.

Sınırda hazır bekleyen ambulanslara alınan Suriyeliler, Hatay'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Öte yandan, Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının Lazkiye'nin Bayır-Bucak bölgesinde yer alan Şeren, Abraklı, Kepir ve Saray köylerini bombaladığı belirtildi.

Bazı bombaların evlere isabet etmesi sonucu yaralanan 3'ü kadın 13 Suriyeli, Yayladağı ilçesine bağlı Topraktutan köyü sınırına getirildi.

Yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Antakya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bölgeden yaşanan çatışma sesleri, Yayladağı ilçe merkezinden de duyuldu.

Muhabir: Cem Genco - Erdal Türkoğlu / Anıl Bağrık

Yayıncı: Tevfik Işık


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı