Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Son bayramı oldu

28 Ekim 2012 Pazar günü yayınlandı Kadirli ilçesinde, bir kişinin, ayrıldığı kız arkadaşının evine pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu vurularak hayatını kaybeden 8 yaşındaki Beyzagül Çullu'nun cenazesi toprağa verildi.

Kadirli Ali Mümtaz Sayman İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi olan Beyzagül Çullu'nun cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınarak, Kadirli 7 Mart Mahallesindeki evine götürüldü. Küçük kızın cenazesi burada Kadirli Belediyesi'ne ait morg aracında yıkanarak kefenlendi ve tabuta konuldu.

Bu işlem yapıldığı sırada küçük kızın annesi Kadriye Çullu, seyyar satıcılık yaparak ailesinin geçimini sağlayan babası Mehmet Çullu ve yakınları gözyaşı döktü.

Anne Kadriye Çullu, cenazenin götürülüşü sırasında ''Beyzam canım kızım bizi bırakma'' diyerek ağıt yaktı.

Ailesinden helallik alınması ve duaların okunmasının ardından Beyzagül Çullu'nun cenazesi, Miraç Camisi'ne getirildi.

Cami İmamı Recep Çeri'nin kıldırdığı cenaze namazından sonra Çullu'nun tabutu, yakınlarının omzunda Asri Mezarlık'a kadar taşındı. Küçük kızın cenazesi daha sonra toprağa verildi.

Törene, küçük kızın ailesi, yakınları, sınıf öğretmeni katıldı.

Öğretmen Fatma Ecinli, yaşamını kaybeden öğrencisinin başarılı olduğunu belirterek, ''Ölümü bizi çok üzdü. Başarılı olduğu kadar çok neşeli ve arkadaşları tarafından sevilen örnek bir öğrenciydi'' dedi.

Muhabir: Menderes Özat / Ümit Kahrıman / Ali Güreli

Yayıncı: Ömer Erim Baştimar


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı