Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sınır kapısında kuyruk

26 Ekim 2012 Cuma günü yayınlandı Yurtdışına çıkış yapmak isteyen TIR sürücüleri, Kapıkule sınır kapısında beş kilometrelik kuyruk oluşturdu.

Yüklerini götürecekleri ülkelere yetiştirmek isteyen TIR sürücüleri, kurban bayramına Kapıkule sınır kapısında ailelerinden uzak buruk bir şekilde girdiler.

Kurban bayramının ilk gününde Edirne’de bulunan Kapıkule sınır kapısında 5, Hamzabeyli sınır kapısında 8 kilometre TIR kuyruğu oluştu. 18 saati aşkın bir süredir kuyrukta beklediklerini söyleyen bir TIR sürücüsü, “Bizde bayramı ailemizle birlikte geçirmek isterdik ama çalışmak zorundayız. Bayramı Kapıkule sınır kapısında kuyrukta geçiriyoruz. Dün akşam saatlerinde kuyruğa girdik ve hâla bekliyoruz. Bizde burada diğer arkadaşlarla bayramlaştık ve ailelerimizi telefonla aradık. Ne yapalım bu bizim kaderimiz, birilerinin bu işi yapması gerekiyor” dedi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı