Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bozdağ'dan şehit ailesine başsağlığı

22 Ağustos 2012 Çarşamba günü yayınlandı Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ramazan Bayramı namazını Batı Trakya Müslüman Türk azınlığı ile birlikte kıldı.

İskeçe’nin Şahin köyünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Bozdağ, namazın ardından köy halkı ile hem bayramlaştı, hem de birlikte kahvaltı yaptı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 17-19 Ağustos tarihlerini kapsayan yoğun Batı Trakya ziyaretinin son gününde Batı Trakyalılarla birlikte bayram yaptı. İskeçe’nin Şahin köyüne gelişinde çiçeklerle karşılanan Bozdağ’a Bursa AK Parti Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, SYRİZA İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, PASOK Gümülcine Milletvekili Ahmet Hacıosman, Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener, İskeçe seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, Gümülcine seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, IRCICA Genel Direktörü Dr. Halit Eren, Yurdışı Türkleri ve Akraba Toplulukları Başkanı Kemal Yurtnaç ve yerel yöneticiler eşlik etti. Azınlık kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de tam kadro Şahin köyünde hazır bulundu.Bayram namazının ardından camii içerisinde halkla bayramlaşan Bozdağ, daha sonra köylü tarafından verilen sabah kahvaltısına katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Bozdağ, Türkiye olarak Batı Trakya Türklerinin yanında olduklarını, Ramazan Bayramı’nda Batı Trakya’da bulunmaktan da büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Önceki gün Gümülcine ve köylerindeki azınlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden Bozdağ, dün de İskeçe ve köylerinde temaslarda bulunmuştu. Bozdağ, bugün Batı Trakya ziyaretini tamamlayarak Türkiye’ye dönecek.

BOZDAĞ: “TRAKYA’DA CİRİT ATIYOR”

Bozdağ’ın üç günlük yoğun programını eleştiren sağ eğilimli Yunan basın-yayın organları, “Türk Başbakan Yardımcısı Trakya’da cirit atıyor”, “Başbakan Yardımcısı Bozdağ’dan tahrik ziyareti” başlıklarını kullandı. Atina’nın bu ziyarete sessiz kaldığı değerlendirmesinde bulunan gazeteler, “Birkaç hafta önce MHP Başkanı Devlet Bahçeli de Trakya'da "cirit atıyordu". Ancak aynı şeyi Irak'ta yapamadı. MHP Başkanı Irak'ın Kerkük bölgesini ziyaret etmek istemiş, ancak Irak makamları bu ziyareti reddetmişti.” ifadelerine yer verdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı