Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kılıçdaroğlu Gemlik'te

3 Mayıs 2012 Perşembe günü yayınlandı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski mesai arkadaşı Maliye Bakanlığı Başhesap uzmanlarından Halit Abdullah Güleç’in Bursa’nın Gemlik ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu, öğle vaktinde Merkez Solaksubaşı Camii’nde kılınan cenaze namazı öncesi Gemlik’e gelerek bir çay bahçesinde aile yakınları ile görüştü. Güleç’in eşi Ayşe Güleç ile aile yakınlarına başsağlığı diledi. Kılıçdaroğlu’na CHP Bursa milletvekilleri Turhan Tayan, Kemal Ekinci ve İlhan Demiröz ile İl Başkanı Gürhan Akdoğan eşlik etti. Kılıçdaroğlu, çay bahçesinden çıktığı sırada palyaço kıyafetli üniversiteli bir kız çocuğundan şeker satın aldı. Kılıçdaroğlu’nun genç kıza 100 lira verdiği görüldü.

Kılıçdaroğlu, daha sonra yürüyerek camiye geçti. Cenazede vatandaşlarla birlikte saf tutan Kılıçdaroğlu, cenaze namazının ardından arkadaşının tabutuna bir süre omuz verdi.Kılıçdaroğlu, cenaze töreninin ardından Ankara’ya gitti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı