Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Cehennemin dibine gitsinler''

10 Mayıs 2013 Cuma günü yayınlandı Memur-Sen Genel Başkanı ve aynı zamanda Marmara Bölgesi Akil İnsanlar Heyeti üyesi Ahmet Gündoğdu, terör sorununun çözümüne büyük önem verdiklerini söyledi.

Sendika üyeleriyle Edirne Öğretmenevi Sosyal Tesislerinde bir araya gelen Gündoğdu, Başbakanın teklifinden sonra akil adam olmadıklarını söyledi.

Gündoğdu, "Akil adam ya da akil konfederasyon, sendika, örgüt, darbeye karşı olmak, millet iradesinin yanında yer almak, illegal yapılanmalarla mesafesini uzak tutmak millet ne diyorsa o demektir." olarak tanımladı.Ahmet Gündoğdu, Memur-Sen olarak kırmızı çizgilerinin üyeleri için iş güvencesi, ülkesi için şehitlik ve şehitler, akil adam olarak da, illegal yapılanmalar olan JİTEM'e de, KCK'ya da, ETÖ'ye de, PKK'ya da aynı uzaklıkta olmak olduğunu kaydetti.

"Milletin hangi yanında olursanız olun hiç önemli değil. Yeter ki milletin ve değerlerin yanında yer alın." diyen Memur-Sen Genel Başkanı, yaptıkları mitinglerde karşılarına sürekli Ergenekon, KESK, Kamu-Sen, MHP, CHP, BDP, Kenan Evren ve darbecilerin akrabalarının çıktığını vurguladı.Bazı sendikaların referandum sürecinde dahi toplu sözleşmeye "Hayır" diyecek kadar gözlerinin döndüğünü anımsatan Gündoğdu, Başbakan'ın yaptığı davet üzerine Dolmabahçe'de toplantıya katıldıklarını açıkladı.

Gündoğdu, "Başbakan, devlet olarak biz bu sorunu çözmek istiyoruz. Kandan geçinenlerin elinden bu geçim malzemeyi almak istiyoruz. Hükümet olarak kararlıyız. Sizinde teröre karşı olduğunuzu biliyoruz. Üslubu içeriği size ait olmak üzere hükümetin politikasını değil, kardeşlik projesini hayata geçirmek için bu projede var mısınız' diyor. Biz de 'varız' diyoruz." diye konuştu.

Ahmet Gündoğdu, "İhanet bu milletin oyunun yüzde 50'sinin oyunu alan Başbakan'ın başkanlığında acıları sona erdirmek için toplantı yapmak mıdır? Yoksa Ergenekon'un baş sanığı darbeci Şener Eruygur'un postalını yalayarak Ergenekon'a ev sahipliği yapmak mıdır." diye sordu .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı