Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Lezzet ustaları buluştu

9 Mayıs 2013 Perşembe günü yayınlandı "Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak” sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilere mutfak tanıtımı yapıldı.

TED Malatya Koleji tarafından yapılan açıklamada, “Büyük Şefler Büyük Lezzetler” mottosu ile 2008 yılında Ankara’da başlayan lezzet yolculuğuna her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Kısa zamanda Türkiye’ye yayılan Big Chefs, Türkiye’nin eğitim alanındaki en köklü sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim Derneği (TED) ile geliştirdiği “Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak” sosyal sorumluluk projesi, bu sene ikinci etabında, 6 Mayıs’ta Batman’dan yola çıkarak sırasıyla Malatya, Gaziantep, Hatay, İçel ve Kayseri’yi geziyor. Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak tırı, Güney Doğu ve Akdeniz bölgesini gezerek Türk Eğitim Derneği'nin burslu öğrencilerine hem teori hem de pratikte mutfağı ana hatlarıyla tanıtarak gastronomi kültürüne dair bilgiler vermeyi ve kariyer olarak mutfak sanatlarını seçmelerine teşvik etmeyi amaçlıyor” denildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı