Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bakan kaç lira verdi?

19 Nisan 2013 Cuma günü yayınlandı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Bakan Erdoğan Bayraktar'ın kanser hastası Dilek'e para vermek istemesi sonrası gelen tepkileri eleştirdi. Çelik, 'Bayraktar vicdan sahibi bir insan olmasaydı, cebindeki 2 bin lirayı her önüne gelene vermezdi" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Bakan Erdoğan Bayraktar'ın kanser hastası Dilek'e para vermek istemesi sonrası gelen tepkileri eleştirdi. Çelik, 'Bayraktar vicdan sahibi bir insan olmasaydı, cebindeki 2 bin lirayı her önüne gelene vermezdi' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'e ait. CNN TÜRK'te 'Tarafsız Bölge ' programında, Bakan Erdoğan Bayraktar'ın kanser hastası Dilek'e para vermek istemesi sonrası gelen tepkileri değerlendirdi.

Dilek'in epey zamandan beri Sayın Bakan ile görüşmeyi beklediğini öğrendiğini söyleyen Çelik, 'Sayın Bakan'a kız hakkında kanser hastasıdır, acilen ilaç alması gerekiyor, parası yok diye bilgi veriliyor. O da camiye girerken elini cebine atıyor. Neticede kendisinden destek isteyen, yardım isteyen bir üniversite öğrencisi geliyor ve kendisine de bu şekilde bir bilgi verilince elini cebine atıyor. Cebinde ne kadar para varsa o kızımıza vermiş, 'Git kızım ilacını al' demiş. Kızımız da 'Ben dilenci değilim' diyor. Sonra Sayın Bakan kendisiyle çok daha yakından ilgileniyor ve valiye talimat veriyor' açıklamalarında bulundu.


'HERKES HER ÖNÜNE GELENE CEBİNDEKİ PARAYI VERMEZ'


'Bunun yöntemini tartışabilirsiniz' diyen Hüseyin Çelik, 'Eğer Sayın Bakan vicdan sahibi olan bir insan olmasaydı, başkasının derdinizi kendi derdi kabul eden, bİr genç kızın derdiyle ilgilenmek isteyen bir insan olmasaydı, vicdanında zaten bir sızı duymasaydı herkes her önüne gelene cebindeki parayı çıkarıp vermez' şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı