Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Oktay Vural bombaladı

17 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Âkil İnsanlar'la ilgili olarak, "Bunlar AKP kuponları.Memleketimiz, cumhuriyetimiz, kimliğimiz 30 kupona alınmadı ki 63 kupona satalım. Bu kuponlar karşısında bizden PKK'ya, Öcalan'a af, adımızı, bayrağımızı, cumhuriyetimizi satmamızı istiyorlar." dedi.

Vural, 20 Nisan 2013 Cumartesi günü İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenleyecekleri Bayrak mitingiyle ilgili olarak MHP İl Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenledi.

Partisinin millî değerleri koruyup yaşatmak amacıyla bölge mitingleri düzenlediğini belirten Vural, "Gün, vatan için tek yürek olma günüdür. Baskılara, tehditlere, şantajlara karşı dik duranları, AKP'nin PKK silahıyla düzenlediği darbeye karşı olanları mitingde birlikte olmaya davet ediyoruz." dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin "lütufla kurulmuş bir sömürge artığı" olmadığını, ülkenin emperyalist devletlere karşı verilmiş kutlu savaşın, dökülen kanın, verilen canların mübarek bir eseri olduğunu söyleyen Oktay Vural, şöyle konuştu:
"AKP, BDP, PKK ittifakının amacı, millî mücadelemizin eseri Türkiye Cumhuriyeti'ni yok etmektir. Milletimizin kimliği tasnif edilmek, silinmek isteniyor. Türk milleti, adım adım toptan imha olacağı kıyamet gününe götürülmektedir. Bugün geldiğimiz noktada yine çözüm ve barış yalanını milletimize pazarlamak istiyorlar. Bu pazarlamayı, mayınlı araziye sürdükleri 63 âkil adamla yapacaklarını zannettiler. Ey Recep Tayyip Erdoğan, senin bölücü senaryoların, bu cumhuriyeti yıkma senaryoların, 63 âkilin varsa unutma, cumhuriyeti kuran ve yaşatan çılgın Türkler de vardır."

Âkil İnsanlar'ın, başta Ege Bölgesi olmak üzere Türkiye'nin her noktasında başarısız olduğunu, her yere polis ve jandarma korumasında gittiklerini iddia eden MHP Grup Başkan Vekili Vural, şunları kaydetti:
"Türk milleti, baskı ve şantajla susturulmak isteniyor. Âkil İnsanlar Türk bayrağıyla, cumhuriyetle, üniter devletle kafayı bozdu. Bu milletin millî değerlerinden hazzetmeyen insanlar var. PKK'yı canlandıran ve cesaretlendiren AKP'dir ve şimdi kalkıyorlar, Öcalan'ın planını millete sunuyorlar. AKP'nin bir çözüm planı yoktur. Çözüm planı PKK'nındır, Öcalan'ındır. Anlaşılan o ki AKP, baldıran zehrini âkillerle millete enjekte etmeye devam edecek. Ege'de âkiller boşa kürek sallamıştır. Çözüm diye sunduğunuz Türk milleti adını değiştirmek, 26 özerk bölge kurmak, Lazistan, Kürdistan, Ermenistan kurmaksa batsın sizin çözümünüz. "


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı