Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

40 yıllık çiftler nikah tazeledi

15 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı Bayrampaşa’da evliliklerinde 60 yılı dolduran 41 çift nikah tazeledi.

Çiftlerin şahitleri Cüneyt Arkın ve eşi Betül Arkın oldu. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne farklı bir anlam katan Bayrampaşa Belediyesi, evliliğinde yaklaşık 60 yılı dolduran 41 çift için Bayrampaşa Belediyesi, Şehir Parkı’nda özel bir program düzenledi.

41 çiftin nikahını tazeleyen Belediye Başkanı Atila Aydıner, çiftlere Süleyman Demirel Üniversitesi’nde nanoteknoloji ile özel olarak üretilen solmayan gül ve kahve takımı hediye etti. Evliliklerinde 60 yılı dolduran 41 çiftimizin nikah tazeleme töreninde kullanılmak üzere özel olarak süslenmiş antika araçlar ise herkesin ilgi odağı oldu. Temsili evlilik cüzdanı verilen çiftlerin nikah şahitliğini de ünlü aktör Cüneyt Arkın, eşi Betül Arkın ve Başkan Aydıner’in eşi Melahat Aydıner yaptı. Çiftler için özel olarak hazırlanan ve üzerinde ‘41 kere maşallah’ yazan pastayı Atila Aydıner ve Cüneyt Arkın birlikte kestiler.

Yaşlı çiftlerle birlikte yemek yiyen Cüneyt Arkın, “Dünyanın neresinde olursanız olun, Türkü bakışlarından tanırsınız. Burada Türkiye’nin birbirinden güzel rengini bir arada görüyorum. Evlilik dünyadaki ya cennettir ya da cehennem. İnanıyorum ki sizler eşleriniz sayesinde cenneti yaşıyorsunuz. Yüzleri güldüren bir projeyi gerçekleştiren Bayrampaşa Belediye Başkanı Sayın Atila Aydıner’i kutluyorum” dedi.

Evliliğini uzun yıllar devam ettiren çiftlerin toplum için iyi bir örnek olduğuna vurgu yapan Başkan Aydıner ise, “Bayrampaşa’mızda uzun yıllar aynı yastığa baş koyarak gerçek sevgiyi bizlere gösteren, gençlere örnek olan çiftlerden öğrenmemiz gereken çok şey var. Sevginin gününde, bu çiftlerimizi bir kez daha tebrik ediyor, onların nice on yılları birlikte geçirmelerini temenni ediyorum. Sevgiyi, mutluluğu ve huzuru konuştuğumuz bu günde programımıza katılarak bizleri onurlandıran efsane aktör Cüneyt Arkın’a ve onun kıymetli eşi Betül Arkın hanımefendiye teşekkürlerini sunuyorum” şeklinde konuştu.

Gençlere boşanmak için evlenmemeleri gerektiğini söyleyen Aydıner, “Sizlerin sevgiye, saygıya hoşgörüye dayalı uzun süreli evlilikleriniz sayesinde daha da güçlü bir toplum oluşacak” dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı