Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Biyopsi Sonucu Açıklandı

4 Mart 2012 Pazar günü yayınlandı Akciğer kanseri olduğu haberleriyle sevenlerini üzen Kadir İnanır’ın cephesinden beklenen güzel haber geldi.

Operasyonla tümörü alan Prof. Dr. Kamil Kaynak, patoloji sonuçlarının sevindirici olduğunu açıkladı: “Kadir Bey 'in patoloji sonuçları belli oldu. Erken evrede akciğer tümörü. O tümör de alındı ve temizlendi. Patoloji sonucuna göre lenf bezlerinde ve çevre dokularda bir sıçrama yok. O yüzden kemoterapi görmesine de gerek kalmayacak. Bundan sonra normal yaşantısına sorunsuz devam edebilir. Bir aksilik olmazsa pazartesi veya salı günü taburcu ederiz. Dikişler de 10 gün sonra alınacak. Dikkat etmesi gereken tek şey sigara içmemek. Zaten bundan sonra bir daha sigara içmeyeceği konusunda söz verdi.”

Türkan Şoray 'dan moral ziyareti

Dün Kadir İnanır 'ı yattığı hastanede ziyaret edenler arasında Hülya Koçyiğit ile Türkan Şoray da vardı.

Bir dönem hakkında İnanır ile arasının açık olduğuna dair haberler çıkan Şoray, ziyaret sonrası şunları söyledi: “Hastaneden mutlu ayrılıyorum. Çünkü doktorundan çok güzel haberler aldım. Kadir Bey benim için çok önemli ve çok değerli biridir. Yol arkadaşımdır. Bu meslekte birçok güzelliği ve zorluğu paylaştık. Morali de yerinde. Ameliyat geçirmesine rağmen her zamanki gibi müthiş bakıyor.”


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı