Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Sağır-Dilsiz' Dilenci Şok Olunca...

30 Mart 2012 Cuma günü yayınlandı Antalya'da zabıta ekiplerinin denetiminde boynuna astığı ''Sağır ve dilsizdir'' yazısıyla dilenirken yakalanan kadının hiçbir sağlık sorununun olmadığı belirlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, zabıta ekipleri, 24 yaşındaki Şükran K'nın, boynuna astığı ''Sağır ve dilsizdir'' yazısıyla dilendiğini belirledi. Dilencilik yaparken yakalanarak Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne getirilen evli ve iki çocuk annesi Şükran K'nın herhangi bir sağlık problemi olmadığı tespit edildi. Şükran K'nın üzerindeki 12 liraya el konuldu.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Şükran K'nın son 10 ayda 14 kez dilencilik yaparken yakalandığını açıkladı.

Zabıta yetkilileri, vatandaşların duygularını istismar eden kişilerin zabıta müdürlüğüne bildirilmesini istedi.

Yazılı açıklamada, Şükran K'nın dilenciliği meslek olarak yaptığını, neredeyse tüm ailesinin dilencilik yaparak geçimini sağladığını, sağır ve dilsiz gibi davranınca da insanların daha fazla yardım ettiğini söylediği kaydedildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı