Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Mankenlik Vaadiyle Fuhuş

3 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Manken yapma vaadiyle yurt dışından getirilen genç kızlara fuhuş yaptırdığı iddia edilen ve aralarında Azeri modacı Ramazzo R.'nin de bulunduğu 11 kişiden 6’sı tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.




İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 gün önce düzenlediği operasyonda aralarında ünlü Azeri modacı Ramazzo R'nin de bulunduğu 5' i yabancı uyruklu 11 kişiyi gözaltına almıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler bu sabah Beşiktaş 'taki İstanbul Adliyesi 'ne getirildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin savcılık sorgusu akşam saatlerinde tamamlandı. Sorgunun ardından aralarında Azeri modacı Ramazzo R'nin de bulunduğu 6 şüpheli tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. 5 şüpheli ise serbest bırakıldı.


Çoğunluğu yurt dışından getirilen genç kızlara, “Sizler Türkiye'de güzel yerlerde çalışacaksınız. İyi model olacaksınız. ' denilerek fuhuşa zorladıkları iddia edilen örgüt üyelerinin sorgusunda sanatçı Serdar Ortaç 'ın da adının geçtiği belirtildi. Şüphelilere emniyet ve savcılık sorgusunda 'Serdar Ortaç ile bağlantınız var mı? Serdar Ortaç 'a kadın temin ettiniz mi? ' diye sorulduğu öğrenildi. Şüphelilerin ise Ortaç ile ilgileri bulunmadığını, Ortaç 'a kadın temin etmediklerini ifade ettikleri kaydedildi.

Kadınları yurt dışından getirerek fotoğraflarından oluşan katalogları iş adamlarına sunduğu iddia edilen örgüte, sorguda bazı iş adamlarının da sorulduğu öne sürüldü. Şüphelilere, 'Bu kadınları iş adamlarına pazarladınız mı? Bu iş adamları kimlerdir? Azeri iş adamı Mubariz M. ile bağlantınız var mı? Mubariz için kadın getirdiniz mi? ' sorularının da sorulduğu belirtildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı