Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Beşiktaş başkanını seçti Haberi 

26 Mart 2012 Pazartesi günü yayınlandı Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda yarıştığı iki rakibine fark atan Fikret Orman, Beşiktaş'ın 33. başkanı oldu.

Harbiye'deki İstanbul kongre Merkezi'nde düzenlenen kongrede, 4 Bin 623 delegenin katıldığı kongrede, kullanılan 66'sı geçersiz 4 Bin 611 oyun 4 bin 25'sini alan Fikret Orman Beşiktaş başkanı oldu.

Başkanlığının açıklanmasının ardından kürsüye gelerek bir konuşma yapan Orman, zor bir göreve talip olduklarını ifade ederek, "Zor, çok zor bir göreve talip olduk. Teveccüh gösterdiniz, layık gördünüz, teşekkür ediyorum.

Minnettarız. Bu zor görevde destek ve yardımlarınızın yol almamız için en önemli etken olduğunu bilmenizi isterim. Söz veriyorum, doğruları duyacaksınız. Sizleri kandırmayacağız. Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Az laf, çok icraat yapacağız. Paylaşımcı bir Yönetim Kurulu oluşturacağız.Geleneklerimize sahip çıkarak Beşiktaş değerlerini tekrar hayata geçireceğiz. Yarınlarda kişi ve kurumlara bağlı olmayan çağdaş bir Beşiktaş yaratacağız. Teşhis ve tedavi belli. Güneşli günler çok yakında gelecek. Bundan emin olabilirsiniz" dedi.

Konuşmanın ardından Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri hep birlikte basın mensuplarına poz verdi

Fikret Orman başkanlığındaki Beşiktaş Yönetim Kurulu'nda şu isimler yer alıyor: "Ahmet Nur Çebi, Tamer Kıran, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Umut Güner, Adnan Dalgakıran, Berk Hacıgüzeller, Levent Erdoğan, Nusret Altınbaş, İsmet Berkan, Cem Bilge, Yalçın Kaya Yılmaz, Erdal Karacan, Berkan Gocay, Seyit Ateş, Metin Albayrak, Mesut Urgancılar, Abdullah Sözer." Bu arada diğer başkan adayları Bülent Deriş 368 oy alırken, Nazmi Koca ise 152 alabildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı