Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ege'de ölüme terkettiler

9 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 71 kaçak kurtarıldı.

İki zodyak bottaki Afganistan, Pakistan, Burma ve Filistin uyruklu kaçakların arasında kadın ve çocukların da bulunduğu bildirildi.

Devriye görevi yapan Sahil Güvenlik botları, Maden Adası açıklarında kaçaklarla dolu bir zodyak botla karşılaştı. Yunanistan'ın Midilli adasına gitme vaadiyle yola çıkarılan ancak yakıtı biten botta kaderlerine terk edilen 29 kaçak kurtarıldı. Aralarında İngilizce bilen bir kişinin, aynı bölgedede kaçak taşıyan bir bot daha olduğunu söylemesi üzerine arama çalışması başlatıldı. Ekipler, öğleden sonra buldukları diğer bottaki 42 kaçağı da kurtararak, Ayvalık Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolundan sonra Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etti. Kaçakların, buradaki işlemlerinin ardından sınırdışı edileceği belirtildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı