Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

FB nasıl korunuyor?

26 Ekim 2012 Cuma günü yayınlandı UEFA Avrupa Ligi 3. maçında yarın AEL Limassol ile karşılaşacak Fenerbahçe özel bir uçakla Rodos üzerinden Larnaca’ya gidecek.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Raul Meireles, Yobo ve Mehmet Topuz kadroya alınmadı. UEFA Avrupa Ligi 3. maçında yarın AEL Limassol ile karşılaşacak Fenerbahçe, 12.00'de özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket etti. Sarı-lacivertli futbolculara havalimanında taraftarlar büyük ilgi gösertdi. Taraftarlar futbolcular ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Fenerbahçe Rodos üzerinden Larnaca’ya hareket edecek.

Fenerbahçe'nin 19 kişilik kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Özgür Çek, Miroslav Stoch, Milos Krasic, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve bir futbolcu yarın saat 19:30’da, maçın oynanacağı Nicosia GSP Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek.

Basın toplantısının ardından, takım GSP Stadı’nda saat 20:00’de, maç öncesindeki son antrenmanını gerçekleştirecek .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı