Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

28 Şubat'ın 1 numarası kim?

17 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma 28 Şubat Alt Komisyonu, 'Sisi' olarak tanınan Seyhan Soylu’yu dinledi.

Seyhan Soylu, Meclis’e siyah güneş gözlükleri, saçlarındaki kırmızı gül ve başındaki taç ile geldi. Toplantının başında görüntü alındığı sırada Soylu, 28 Şubat’ın gerçeklerini anlatacağını, olayın kahramanının kendisi olduğunu söyledi.

Avukatı ile geldiğini belirten Soylu, avukatının da toplantıya katılıp katılmayacağını sordu. Komisyonda yaptığı konuşmada ise daha önce basına yansıyan bazı açıklamalarında ‘ironi’ yaptığını söyleyen Soylu, "Fadime Şahin’i, Müslüm Gündüz’ü hayatım boyunca tanımadım. Ali Kalkancı’yı görmedim." diye konuştu.

Soylu, hiçbir örgüte üye olmadığını ifade etti.

BAŞ: AÇIK YÜREKLİLİK İLE CEVAP ALAMADIK

Komisyon Başkanı Nimet Baş, komisyon toplantısını kapatırken, "Teşekkür ediyorum. Bir numarayı açıklamak istiyorsanız buyurun. Onun dışında bir sorumuz yok." dedi.

Soylu, "Bir numarada Allah’tan başka kimsenin olduğuna inanmıyorum. İmanın da kimde olduğunu Allah bilir." cevabını verdi. Baş’ın "Bir konuda açık yüreklilik ile bilginize başvurmak için davet ettik. Ancak ben yine açık yüreklilik ile söylüyorum, aynı açık yüreklilik ile cevap alamadık. Çok teşekkür ediyorum." şeklindeki sözleri üzerine Soylu, "Sizin inanıp inanmamanız size kalmış olsun. Ben şunu söylemek isterim, bakanlık yaptığınız dönemde, milletvekilliği yaptığınız dönemde bana çok yakın, sıcak, iyi ve pozitif enerji vermiştiniz. Söylediklerimin hepsi şerefim üzerine doğrudur. İnanıp inanmamanız sizinle Allah’ın arasında kalmış." diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı