Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Mehmetçik operasyonda

14 Ekim 2012 Pazar günü yayınlandı Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde jandarma ekipleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada, terör örgütü PKK'nın sözde Pazarcık sorumlusu öldürüldü.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi Söğütlü yakınlarında eylem hazırlığındaki 4 kişilik terörist grupla dün akşam karşılaşan jandarma ekipleri, 2 teröristi etkisiz hale getirdi. İki teröristi de yakalama çalışmaları devam ediyor.Etkisiz hale getirilen teröristlerin Ağustos ve Eylül 2012 tarihleri arasında çeşitli zamanlarda askeri araçların geçişi sırasında Narlı-Pazarcık arasında yolda patlatılan bombanın; Pazarcık-Adıyaman-Gölbaşı arasında patlatılan ve bir askerin ağır yaralanmasına neden olan bombanın ve Pazarcık-Adıyaman güzergahı tren hattına döşenen ve patlatılan mayının sorumluları oldukları öğrenildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı