Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

CHP'de Oslo tartışması

22 Eylül 2012 Cumartesi günü yayınlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Oslo sürecine ilişkin partide bir görüş ayrılığı bulunmadığını belirterek "Oslo görüşmelerinden sonra Türkiye bir terör batağına dönüşmüşse bunun hesabının sormamız lazım." dedi.

İstanbul'a hareketinden önce Esenboğa Havaalanı'nda konuşan Kılıçdaroğlu, Oslo görüşmeleri konusunda parti içinde görüş ayrılığı olduğuna yönelik tartışmaları değerlendirdi. Oslo'daki görüşmelerin kamuoyunun bilgisi dışında olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, vatandaşa konuya ilişkin bilgi verilmediğini kaydetti.

Ana muhalefet partisi olarak toplumu aydınlatma görevleri olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, Oslo'da görüşülen konuların sıradan konular olmadığına dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, "Yapılan her açıklamaya bakın, bir bütünlük içinde birbirini tamamlayan açıklamalar. Baştan ne söylediysek yine aynı şeyi söylüyoruz. Eğer Türkiye bugün kan gölüne dönüştüyse birileri bunun hesabını vermelidir. Oslo görüşmelerinden sonra Türkiye bir terör batağına dönüşmüşse, bunun hesabını sormamız lazım." diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı