Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kadın kılığındaki koca!

11 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı Kayseri’de eşine şiddet uyguladığı için evden uzaklaştırma cezasına çarptırılan koca, tanınmamak için kadın kıyafetleriyle girdiği apartmanda eşini bıçakladı.

Ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede tedavi hayatını kaybederken, polis kısa sürede şahsı yakaladı. Polisin rapor almak için Adli Tıp Kurumu’na getirdiği şahsın üzerindeki kadın kıyafetleri dikkat çekti. İşçi emeklisi olduğu belirtilen 55 yaşındaki Rafet Kaya, eşi R.K. (51) ile yaşadığı şiddetli geçimsizlik nedeniyle sık sık tartışmaya başladı.

Kocasından bir süre şiddet gören R.K., bunun üzerine boşanma kararı aldı. R.K., gördüğü şiddet yüzünden şikayetçi olduğu eşi hakkında mahkemeden evden uzaklaştırma kararı çıkarttı.

Eşinin kendisiyle ilgili aldırdığı evden uzaklaştırma kararına kızan Rafet Kaya, olaydan önce birkaç kez daha eşiyle tartıştı. Kaya, bugün öğleden Esenyurt Mahallesi'ndeki evinin bulunduğu sokağa geldi. Sokaktaki caminin tuvaletine giren şahıs, komşularının kendisini tanımaması için burada yanında getirdiği kadın kıyafetini giydi. Kaya, tanınmamak için yanındaki tencere kapağını da beline koyarak kendisini kambur gibi göstermeye çalıştı. Tuvalette kadın kıyafetini giydikten sonra oturdukları apartmana yönelen Kaya, merdiven boşluğunda eşinin evden çıkmasını bekledi. Eşi evden çıktığı sırada elindeki bıçakla R.K.’yı defalarca bıçaklayan Kaya, kaçmaya çalıştığı sırada üzerindeki kadın kıyafetleriyle polis tarafından yakalandı. Hastaneye kaldırılan R.K. ise hayatını kaybetti.

Rafet Kaya'nın evlerine yakın yerde bulunan polis noktası ve komşularının kendisini tanımaması için kadın kıyafeti giydiği ve böylece apartmana kadar tanınmadan gelebildiği belirtildi. Öte yandan polisin, kocanın evden uzaklaştırılması ile ilgili alınan mahkeme kararı doğrultusunda her hafta düzenli olarak kadını ziyaret ettiği ve şikayeti olup olmadığının tespitinin yapıldığı öğrenildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı