Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Meclis Tarihinde İlk

16 Haziran 2012 Cumartesi günü yayınlandı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nin il ve ilçe teşkilatlarına göndermiş olduğu 12-19 Haziran tarihlerinin ''Milli İradeye Özgürlük Haftası'' olarak değerlendirilerek etkinlikler düzenlenmesi isteği üzerine Salihli’de basın açıklaması yapıldı.

Salihli Kent Meydanı’nda yapılan basın açıklamasına CHP İlçe Başkanı Mazlum Nurlu, yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları katıldı.

Gençlik Kolları’ndan Osman Uğur’un okuduğu basın açıklamasında, ”AKP iktidara gelirken ve iktidarla tanıştığı günden bu yana yaptığı mazlum ve mağdur edebiyatıyla, değişim sloganlarıyla yüzüne geçirmiş olduğu demokrasi maskesi sayesinde adım adım cumhuriyet değerlerimizi, laikliği, demokrasimizi, yargı bağımsızlığını tırpanlıyor. Bugün ülkemizin güneydoğusunda adı konmamış bir iç savaş yaşanıyor. Şiddetin şehirlere kadar indiği, devlete meydan okunduğu günleri yaşıyoruz. Teröristlerin demokrasi kahramanı, onlarla savaşan komutanların terörist sayıldığı, ordu komutanlarının, Atatürkçü gazetecilerin, aydınların, cumhuriyetçilerin ve genelkurmay başkanlarının tutuklandığı bir Türkiye’deyiz. Dünyaca ünlü bilim insanı akademisyen Prof. Dr. Mehmet Haberal ve basınımızın çelik yürekli keskin kalemi Mustafa Balbay bölgelerinden aldıkları oylarla milletvekili seçildiler. Ama ne yazık ki Başbakan’ın ileri demokrasi diye bağırdığı bir Türkiye’de milletvekili olmalarına rağmen bir yıldır Silivri’de tutuklu durumdalar. Onlar halkımızın oylarıyla seçildiler. Halkımızın oylarıyla seçilmiş milletvekillerimizi Meclis’te görmek istiyoruz” denildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı