Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sezon yine kanlı açıldı

15 Haziran 2012 Cuma günü yayınlandı Bursa'nın Yenişehir ilçesinde mevsimlik tarım işçilerini taşıyan bir midibüs ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.

Kazada ağır yaralanan bir işçi karayoluna inen helikopter ambulans ile hastaneye kaldırıldı.Yenişehir- Bursa karayolu üzerindeki havaalanı kavşağında saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada, Mustafa Özcan idaresindeki 16 UY 256 plakalı mermer yüklü TIR ile Cevat Özdil idaresindeki 54 TS 091 plakalı tarım işçilerini taşıyan midibüs çarpıştı. Kazada, Kahramanmaraşlı oldukları belirtilen Filiz Acar, Nazan Özbek, Esma Soygültekin, Gülşen Akıncı, Ayşe Koç, Nezaket Uslu, Hüsna Türk, Emine Özkan, Halime Türkan ve İlknur Pehlivan yaralandı. Midibüs sürücüsü Cevat Özdil’in, Çelebiköy’deki işçileri aldıktan sonra Yolören köyü yakınlarındaki diğer işçileri de alıp İnegöl’e gideceği belirtildi. Yaralılardan hayati tehlikesi olan Halime Türkan için ise hava ambulansı çağrıldı. Bursa'dan hareket eden helikopter ambulansı, Yenişehir-Bursa Karayolu'na inerek yaralı Türkan'ı alarak hastaneye kaldırdı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı