Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Başkaların Söz Düellosu

16 Mayıs 2012 Çarşamba günü yayınlandı Olaylı derbi sonrası Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, Mehmet Ali Brand'ın sunduğu Kanal D Ana Haber'e konuk oldu.

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir ve Galatasaray Başkanı Ünal Aysal canlı yayında karşı karşıya geldi. Nihat Özdemir ve Ünal Aysal canlı yayında, hafta sonu oynanan derbi öncesinde ve sonrasında yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

Özdemir maçtan önce, Mehmet Ali Birand'ın 32.gün programında söylediği "Final kanlı mı kansız mı olacak" sözlerine sert tepki gösterdi.

Mehmet Ali Birand'ın sunduğu Kanal D Ana Haber'de hafta sonu oynanan olaylı derbi masaya yatırıldı.

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, maç sonu yaşanan olaylar ve kupa töreni ile ilgili Galatasaray yönetimine yönelik çok sert açıklamalarda bulundu.

Nihat Özdemir, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan derbi öncesi TFF ve Ünal Aysal ile görüşmeler yaptıklarını, Galatasaray'ın şampiyon olması halinde kupanın soyunma odasında verilmesi yönünde anlaştıklarını belirtti.

Özdemir, maçtan 10 dakika önce Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın kendisine "TFF Başkanı Demirören'e kupayı burada almasak ta olur, soyunma odasında da alırız" dediğini söyledi.

G.SARAY'I FATİH TERİM Mİ YÖNETİYOR?


Maçtan sonra kupa ve madalyaların TFF tarafından soyunma odasına götürüldüğünü, fakat Fatih Terim'in buna itiraz ettiğini belirten Nihat Özdemir, " Galatasaray'ı Ünal Aysal mı yönetiyor yoksa Fatih Terim mi yönetiyor" dedi.

3 Temmuz itibariyle Galatasaraylı yöneticilerin yaptıkları açıklamalara tepki gösteren Özdemir, maç sonu yaşanan olaylarda taraftarlar kadar G.Saraylı yöneticilerin de payı olduğunu belirtti.

Taraftarın sahaya girmesi sonrası polisin kullandığı biber gazını eleştiren Özdemir, " Polis arkadaşlar, taraftarın yaşadığı tansiyonu anlayıp biraz daha anlayışlı davranabilirdi" dedi.

Maç sonu yaşanan olayları tasvip etmediğini de söyleyen Özdemir, Galatasaray'ın 18. şampiyonluğu kutladı.

BİRAND'I TOPA TUTTU

Nihat Özdemir, Mehmet Ali Birand'ı da es geçmedi ve 32. gün programında yaptığı "Final kanlı mı kansız mı olacak" sözlerine sert tepki gösterdi.

Özdemir," Sizlerin görevi sükunete davet etmektir. Bu işin bu noktaya gelmesinde çaba gösterdiniz. F.Bahçe ve G.Saray taraftarını gererek bu ortamı hazırladınız. " diye konuştu.

AMACINI AŞMIŞ OLABİLİR


Mehmet Ali Birand bu eleştirilerin ardından hata yaptığını kabul etti ve " Amacını aşmış olabilir. Bir hata ettiğimi kabul ediyorum. Çok daha dikkatli olacağım. Bugün baktığım zaman evet o başlık gereksizmiş" dedi.

AYSAL: "ÖZDEMİR'İN SÖZLERİNİ TEESÜFLE KARŞILIYORUM"

Programında sonunda Ünal Aysal, Nihat Özdemir'in açıklamalarını değerlendirdi.

Aysal, "Sayın Başkan oldukça zor bir dönemden sonra hayal dolu sözler söylüyorlar. Evet bu telefon görüşmesi oldu. Telefondaki teklifi enteresan bulup; yönetim kuruluna götüreceğimi söyledim. Sonra bu kararı, Fatih Terim değil, yönetim kurulu olacak biz aldık. Bu yüzden de Federasyon kupayı stada getirdi. Bu kupayı Fenerbahçe'nin alacağına inanan büyük bir zümre vardı. Sayın Özdemir'in, yönetimimizde kaos yaratmak isteyen sözlerini teessüfle karşılıyorum" dedi.

BEYAZ GAZETE


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı