Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Obama'nın Seçim Belgeseli

10 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı ABD Başkanı Barack Obama, Kasım ayında yapılacak seçimlerde yeniden iş başına gelebilmek için kampanyasını başlatıyor.

Obama, seçim çalışmalarına 15 Mart'ta yayınlanacak belgesella başlayacak.

Belgeselin yönetmenliğini Oscar ödüllü Davis Guggenheim, seslendirmesini ise yine Amerika 'nın en ünlü aktörlerinden olan Tom Hanks yapıyor.

Belgeselin iki dakikalık fragmanında, Obama'nın ekonomi politikaları ile El Kaide terör örgütünün elebaşı Usame bin Ladin 'in öldürülmesindeki başarılara atıfta bulunuluyor.

' 'Aldığımız Yol ' ' (Road We 've Traveled) isimli 17 dakikalık belgeselde Başkan yardımcısı Joe Biden, Obama 'nın danışmanları David Axelrod ve Austan Gloosbee ile Chicago Belediye Başkanı ve eski Beyaz Saray Sekreteri Rahm Emanuel, Obama ile ilgili görüşlerini dile getiriyor.
Fragmanda Başkan Obama, karşılaştığı çok zorlu sorunlarla başa çıkabilen kararlı bir lider olarak karakterize ediliyor. Obama'nın otomobil sektörünü kurtardığı ve 30 milyondan fazla sigortasız çalışana sağlık güvencesi kazandırdığına da vurgu yapılıyor

Yönetmen Davis Guggenheim, Barack Obama'nın 2008 yılındaki kampanyası için de 30 dakikalık bir belgesel çekmişti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı