Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Memura rotasyon gelecek mi?

14 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, memurlar yasasında yapılması planlanan değişiklikle ilgili olarak, “Memur konfederasyonları ile görüştük. Dezavantajlı bölgelerin teşvik edilmesi önerildi. Değerlendirmeleri sürdüreceğiz, tedirginliğe gerek yok” dedi.

Bakan Faruk Çelik, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen Siyaset Okulu programına katıldı.

Çelik, program çıkışında basın mensuplarının memurlar yasasında yapılması planlanan köklü değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.

Bakan Faruk Çelik, değişiklik kapsamında dezavantajlı bölgelerin teşvik edilmesinin gündemde olup olmadığının sorumları üzerine şunları söyledi: “Böyle bir karar henüz alınmış değil. Dün ilk kez memur konfederasyonları ile bir araya geldik. 5-6 konu başlığında değerlendirme yaptık. Burada çalışanlarımızı mağdur etmek, çalışanlarımızın moral motivasyonunu kırmak gibi bir şey söz konusu değil. Birlikte ülkenin dört bir yanında kamu hizmetlerini nasıl daha yaygın hale getirebiliriz noktasında değerlendirmeler oldu. Farklı görüşler ortaya çıktı. Kimisi dezavantajlı yerlerin teşvik edilmesin önerdi. Bunların hepsi saygıdeğer görüşler, bununla ilgili değerlendirmeleri sürdüreceğiz ona göre en sağlıklı şekilde bir düzenleme hayata geçmiş olacak. Gereksiz tedirginliğe gerek yok” .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı