Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Denizli'de göçük

30 Mart 2012 Cuma günü yayınlandı Denizli'de, bir inşaatın ısı yalıtım çalışması sırasında, toprağın göçmesi sonucu beline kadar toprak altında kalan işçi, uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 16.00 sıralarında, merkeze bağlı Kocadere köyünde meydana gelen olayda, inşaatın temelinde ısı yalıtım çalışması yapan işçiler, aniden toprağın göçmesi sonucu göçük altında kaldılar. Diğer işçiler kendi imkanlarıyla göçükten çıkarken, Bilal Atik (53) isimli işçi, beline kadar toprağın altında kaldı. Tüm uğraşlarına rağmen arkadaşlarını çıkaramayan işçiler, durumu jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri ile İl Afet Acil DurumMüdürlüğü ekipleri, Kocadere köyüne giderek, toprak altında kalan işçiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Bilal Atik isimli işçi, ekiplerin yoğun çalışması sonucu topraktan çıkarıldı. Hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen işçi, daha sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın şahitlerinden olan bir işçi, "Çalışırken bir anda toprak göçtü. Ben kendi imkanlarımla çıktım. Ancak Bilal Atik beline kadar toprağın altında kaldı. Olayı hemen gerekli yerlere bildirdik" dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı